Panda Velká

Autor: Tom Lexís | 11.12.2009 17:46 | 2 komentářů | Přečteno: 3770 krát

Třída:savci
Řád:šelmi
Čeleď:medvědi
Výška:stojící samec 1,5 metru,samice bývají o něco nižší
Hmotnost:až 120 kilogramů
Výskyt:jihozápadní čína

Zajímavost
Panda velká se denně věnuje šesnáct hodin i více hodin příjímání potravy,ale za tuto celou dobu stráví jen tolik,co sežera za tu necelou hodinu.Panda velká má nejsilnější stoličky ze všech šelen na světě.Sežerou až 12-14 kiligramů za jednu hodinu trávy a lystí ze stromů.

Ohrožení
Žije jen 1000 kůsů a to v 28 oblastech na severu.

Hodnocení: 2.6/5 (59 hlasů)

Komentáře (2)

Napsal: | 24.4.2013 15:41 | Odpovědět

Pandy se rozmnožují česky! Jak by se asi mohla rozmnožovat *WALL*

Napsal: | 7.3.2011 15:41 | Odpovědět

Jak se rozmnožují Pandy Velké.? *YES* *YES*

Přidat komentář

Odeslání komentáře
Pro tučné písmo použijte [B]text[/B] pro kurzívu [I]text[/I]
Smajlíci: :-) ;-) :-( :-D :-! 8-) :-/ *WALL* *ROFL* *LOL* *YES*

© Copyright 2008 - 2010 Portik.cz - all rights reserved, realizace Live trading, s.r.o.
Nezodpovídá za kvalitu, zdroj a prává všech uveřejněních referátů !